Portrætfoto taget af en professionel portrætfotograf

Få et professionelt portrætfoto på dine sociale medier

Kunne du tænke dig at få taget et professionelt portrætfoto til dine sociale medier? Så lad mig hjælpe dig. Jeg er en professionel portrætfotograf med stor erfaring inden for lige netop portrætfotografering. Jeg tager portrætbilleder af både privatpersoner og medarbejdere i virksomheder på en lokation efter dit eget valg i for eksempel Silkeborg, Horsens, Vejle og omegn.

Med et professionelt taget portrætfoto har du mulighed for en gang for alle at få sat din profil på Instagram, Facebook, LinkedIn eller lignende på plads med et fantastisk profilbillede.

Profilbilledet på de sociale medier har en stor betydning, da det er det første, man typisk ser, når man støder på din profil. Især på medier som LinkedIn kan dit profilbillede have en stor betydning for, hvor mange virksomheder der tager kontakt til dig med spændende jobmuligheder. Derfor kan det godt betale sig at få taget et vellignende og ikke mindst professionelt portrætbillede.

Jeg kan også tage portrætfotos af medarbejderne i din virksomhed til rimelige priser – billeder som du for eksempel kan bruge på din hjemmeside. 

Sammen finder vi frem til det helt rette look

Et portrætbillede kan se ud på flere forskellige måder. Du skal selvfølgelig være i centrum, og det er vigtigt, at billedet er vellignende og professionelt i udtrykket. Med et professionelt taget portrætfoto kan du via billedet fortælle, hvem du er. For på bedst mulig vis at fremhæve dette kan man bruge forskellige virkemidler. Det kan for eksempel være i forhold til baggrunden, der enten kan være hvid, sort eller en helt anden baggrundsfarve.

Det kan også være, at du hellere vil have et mere naturpræget portræt, og så kan vi også sagtens finde ud af det.

Kontakt mig og indhent et tilbud på din opgave

Uanset om du ønsker min hjælp til at få taget et portrætfoto, som du kan bruge til dine sociale medier, eller om du ønsker at få taget billeder af alle dine medarbejdere, så kan jeg hjælpe dig. Du skal bare kontakte mig for en snak omkring din opgave, så beregner jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris.

Skal jeg være jeres portrætfotograf?

Få sat Instagram / Facebook / Linkedin profilen på plads med et fantastisk profilbillede portræt!

Om det skal være med hvid, sort eller anden farve baggrund så kan det klares.

Hvis du hellere vil have et mere natur portræt så kan vi også finde ud af dette.

Hvad koster en fotograf i timen?

Mine priser er individuelle og bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave.
​Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på
​lige netop din foto- eller videoopgave.

​"Martin er en dygtig fotograf med mange kompetencer.
Har mine varmeste anbefalinger!"

Marc Bank Kristiansen

"Fik Martin til at producerer min valgvideo og den er bare blevet mega god. Mine varmeste anbefalinger her fra!​"

Nicolai Krølbøll Markussen