Packshot der fremviser dine produkter på bedst mulig vis

Produktbilleder til hjemmesiden og de sociale medier

Når man skal sælge et produkt, eller blot gøre reklame for det, er det utroligt vigtigt, at produktet tager sig ud på den helt rigtige måde.

Der skal være sat den rette stemning omkring produktet, billedet skal tages i det rette lys, og ikke mindst skal billede være skarpt og retvisende, så man som køber får lige præcis det, man har set på billedet.

Har du et eller flere produkter, som du kunne tænke dig at få fremvist på bedst mulig måde på din hjemmeside eller på de sociale medier? Så lad mig hjælpe dig. Jeg kan sørge for, at du får skarpe og lækre billeder, der er lige til at fremvise.

Jeg står klar til at hjælpe kunder i blandt andet Horsens, Vejle, Silkeborg og omegn med at tage packshot af et produkt. 

Få dine billeder fremvist i videoformat

Hvis du skulle have interesse i at få dit produkt fremvist i videoformat, så kan jeg også hjælpe dig med det. Du kan jo starte med at kigge nærmere på disse reklamevideoer og få et indblik i mine produktioner.

Kontakt mig og få beregnet en pris på packshot af dit produkt

Hvis du kunne tænke dig at få taget professionelle billeder af dine produkter i form af et packshot, så skal du bare kontakte mig for en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Jeg har stor erfaring som fotograf, og jeg kan både hjælpe dig med at sikre skarpe og tiltalende billeder af dine produkter, som du kan bruge til din hjemmeside eller dine sociale medier, ligesom jeg også kan tage videooptagelser, hvis du har behov for det.

Du kan finde information om mine priser ved at klikke her. men du er også velkommen til at kontakte mig for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på packshot skræddersyet til lige netop dine behov. 

Hvad koster en fotograf i timen?

Mine priser er individuelle og bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave.
​Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på
​lige netop din foto- eller videoopgave.

​"Martin er en dygtig fotograf med mange kompetencer.
Har mine varmeste anbefalinger!"

Marc Bank Kristiansen

"Fik Martin til at producerer min valgvideo og den er bare blevet mega god. Mine varmeste anbefalinger her fra!​"

Nicolai Krølbøll Markussen