Bryllupsfotograf der foreviger den store dag

Få taget smukke bryllupsbilleder

Skal I giftes, og leder I i den forbindelse efter en bryllupsfotograf, der kan forevige dagen? Så står jeg klar til at hjælpe.​

 Mit navn er Martin Divino Madsen, og jeg er fotograf med stor erfaring inden for bryllupsfotografering.

Jeg kører blandt andet ud til bryllupper i Horsens, Vejle og Silkeborg til skarpe priser, men jeg kører også gerne ud til andre omkringliggende områder, hvis det er her, I skal bruge en bryllupsfotograf.

Skal jeg være jeres bryllupsfotograf?

Hvis I leder efter en dygtig og erfaren bryllupsfotograf til at tage billeder til jeres bryllup, så kontakt mig gerne allerede i dag og hør mere om, hvad jeg kan gøre for jer. Jeg har selv masser af forslag og gode ideer, men jeg lytter naturligvis også til jeres ønsker. Det absolut vigtigste for mig er, at I bliver tilfredse med billederne.

Jeg tilbyder en billig pris på bryllupsbilleder, og jeg kører ud til bryllupper i blandt andet Vejle, Silkeborg og Horsens, men jeg er meget fleksibel, så skal I have taget billeder til jeres bryllup i et andet omkringliggende område, kan jeg sikkert også hjælpe jer.

​Jeg fanger de smukke oplevelser og store øjeblikke

Jeg har en stor passion for at tage billeder, og det er utroligt vigtigt for mig, at I bliver tilfredse med jeres bryllupsbilleder. 

Jeg sætter derfor en stor ære i at fange de store øjeblikke og smukke oplevelser og forevige dem, så I også har et fysisk minde i form af et smukt bryllupsfoto, som I altid kan kigge tilbage på og mindes den store dag.

Jeg kan også optage video fra bryllupsfesten efterfølgende eller optage øjeblikket, hvor I siger ”ja” til hinanden i kirken eller på rådhuset. Det er helt op til jer.

Jeg er meget tålmodig, og jeg bruger gerne den nødvendige tid på at sikre mig, at I får et tilfredsstillende resultat, når I vælger mig som jeres bryllupsfotograf.

Hvad koster en fotograf i timen?

Mine priser er individuelle og bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave.
​Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på
​lige netop din foto- eller videoopgave.

​"Martin er en dygtig fotograf med mange kompetencer.
Har mine varmeste anbefalinger!"

Marc Bank Kristiansen

"Fik Martin til at producerer min valgvideo og den er bare blevet mega god. Mine varmeste anbefalinger her fra!​"

Nicolai Krølbøll Markussen